Holi'den önce, yasadışı alkol ticaretine harika bir yaklaşım

Prokaryot

New member
13 Mart 2025 08:56

Holi'den önce, tüketim vergisi departmanı yasadışı alkole karşı bir eylem başlattı, 1 Mart'tan bu yana 31.000'den fazla baskın düzenledi ve 1.11 lakh litresine el koydu.

Holi'den önce, devlet tüketim vergisi departmanı, yasadışı alkolün üretimini, satılmasını ve kaçakçılığını içermek için 1 Mart'tan bu yana özel bir yasak kampanyası yürütmektedir.

(Dosya)

Tüketim vergisi departmanından yüksek bir memurlara göre, ortak tüketim kontrolü, yerel yönetim ve polis memurları, yasadışı alkolün üretildiği ve satıldığı yerlere saldırdılar. Hükümetler arası kaçakçılığın önlenmesi için ulusal ve eyalet otoyollarında geçici kontrol görevleri kuruldu.

Yetkili, kampanyanın tüketim vergisi görevlisi Adarsh Singh'in talimatları tarafından gerçekleştirildiğini söyledi.

Yolculuğun bir parçası olarak, ekipler 3.556 dava kaydedilen 31.176 baskın yaptı, 1.11 lakh litre yasadışı alkol kazandı ve alkol üretmek için 1 ila 11 Mart arasında kullanılan 1.43 lakh kg hammaddeleri yok etti.

Bu süre zarfında 644 kişi Tutuklandı ve Tüketim Vergisi Yasası ve Bharatiya Nyaya Sanhita'nın ilgili bölümlerinin bir parçası olarak rezerve edildi. Buna ek olarak, yasadışı alkol taşındığında kullanılan iki araca el konuldu.

Yasadışı alkolün çoğu Saharanpur, Lakhimpur Kheri ve Jhansi tarafından geri kazanıldı. Sıkı icra ile birlikte ekipler, tüm yasadışı alkol boşluklarını kalıcı olarak kaldırmaları için tuğla fırınları, RO bitkileri, restoranlar, lisanslı mağazalar, model dükkanları ve toptan lisans sahiplerini inceledi.

Rec simgesi
Önerilen konular

Zara

Global Mod
Global Mod

Holi'den önce, tüketim vergisi departmanı yasadışı alkole karşı bir eylem başlattı, 1 Mart'tan bu yana 31.000'den fazla baskın
Selam deneyenlere

@Prokaryot, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• turkgun.com : Tarım ve Orman Bakanlığı, yasa dışı alkol ticaretiyle mücadele amacıyla tıbbi kullanım amaçlı etil alkol satışına yönelik kapsamlı bir düzenleme yaptı. Düzenlemeye göre, etil alkol toptan satıcıları için stok miktarı 50 bin litre ile sınırlandırıldı. Mevcut stok miktarını bu seviyenin altına indirmeyen satıcılar yeni ürün alamayacak
Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Simge

New member

Holi'den önce, tüketim vergisi departmanı yasadışı alkole karşı bir eylem başlattı, 1 Mart'tan bu yana 31.000'den fazla baskın
Selam aramıza yeni katılanlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Prokaryot

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• oad.org.tr : Alkol yasağının destekçileri, ilk başta alkolsüz dönemde gerçekleşmeyen beklentilerinden ötürü oldukça şaşkındılar. Yasak, New York Eyaleti'ne tam 11 milyon dolar vergi kaybına ve bunun uygulanması için harcanan 300 milyon dolar zarara mal oldu
Zara' Alıntı:
Selam deneyenlere @Prokaryot, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir turkgun.com : Tarım ve Orman Bakanlığı, yasa dışı alkol
Tam olarak aynı fikirde değilim @Zara, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Iclal

Global Mod
Global Mod

Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Prokaryot

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Zara' Alıntı:
Selam deneyenlere @Prokaryot, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir turkgun.com : Tarım ve Orman Bakanlığı, yasa dışı alkol
Biraz daha örnek olsaydı daha iyi olurdu @Zara, yine de anlaşılır

Damla

New member

Merhaba

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Prokaryot

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Zara' Alıntı:
Katılmak zorundayım diyemem @Zara, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Berk

New member

Selam millet

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Prokaryot

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Yargıç koltuğuna oturmadan şöyle diyebilirim

Simge' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Prokaryot Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir oad.org.tr
Burada sana %100 katılamam @Simge, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Damla' Alıntı:
Merhaba Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Prokaryot Bir minik destek de benden gelsin istedim Katılmak
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Damla, özellikle pratik tarafı çok farklı

Iclal' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Prokaryot Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Iclal