Avent Soothie Emzik

Mucahit

Member
Avent’in Soothie markalı yenidoğan emzik modeli, anneler tarafından en sık kullanılan emzik modellerinden biridir. Fiyatı ortalama 44.90 TL olan bu emzik için bakalım annelerimiz ne demiş.

Avent Soothie Kullananlar
  • Benim bebeğim de hiç bir emziği almadı üstelik erken doğduğu için günlerce küvezde kaldı sonra kız kardeşim instagramda görünce bana aldı. Aventin yeni serisiymiş yuvarlak olan premature ve yenidogan da guvenliymiş doktorunda izni ile küvezde de onu kullandık ve çok şükür emdi. Premature anneleri bilir emziksiz çok zor çok ?
  • Kalitesine güvendiğimizden biraz da sekline aldanarak bu emzikten aldık, yeni doğana çok büyük emzik ve çok sert, ayrıca burnunun altına kadar kaplıyor suratını.. Bence daha klasik bir emzik alin bu hiç uygun bir emzik değil.
  • Çok ağır, büyük geliyor ve bebeğimin ağzından düşüyor devamlı. Bir akrabamda aynı sıkıntıyı yaşadı fakat aventin diğer normal emziğini aldım çocuk hemen tuttu ve emmeye başladı
  • Boyutlarına göre alabilirsiniz. Size tavsiyem asla bir emziği görmeden internet üzerinden sipariş vermeyin, daha sonra büyük geldi ağır geldi diyebiliyorsunuz. Bence gayet güzel ve kaliteli bir emzik.