Prost, Gözyaşları ve En İyi Skorerler: Lucknow CBSE başarısını kutluyor

Prokaryot

New member
Birçok öğrencinin uykusuz geceleri Salı günü, Merkez Ortaöğretim Kurulu'nun (CBSE) Sınıf 10 ve 12'nin sonuçlarını açıkladığı zaman sona erdi.

Lucknow Devlet Okulu öğrencileri, Merkez Ortaöğretim Kurulu'nun (CBSE) 10 ve 12. sınıflarda açıklamasını kutlar. (ANI)

Bir öğrenci, öğretmenler ve ebeveynler olağanüstü sonuçlardan memnun olmak için toplandıkça okullar tezahüratla tekrarladı.

Millennium okulunun 12. sınıf öğrencisi olan Sudmedha Tiwari,%98,2'lik bir gol attı, şansının sınırlayamayacağını söyledi. “Performansımdan ve öğretmenlerimden ve ebeveynlerimden de memnun kaldım” dedi.

GD Goenka Devlet Okulu'nun 10. sınıfı%98 olan Yash Shuckla, sonuçların duyurulduğunda okulda olduğunu söyledi. “Herkes beni tebrik ettiğinde bir ünlü gibi hissettim. Performansımdan memnunum” dedi.

Okul çalışma salonunda%98'e ulaşan 10. sınıf öğrencisi olan Uplabdhi Sachan, Kuzeninin haber çağırdığı Çarşamba günü planlanan birim testine hazırlandığını söyledi. “Sınıf 12 sonuçları çıktıktan sonra endişeliydim, ancak puanımı gördüğümde sevinçten boğuldum” dedi.

Anahita Srivastava ve Kumari Nayasa, Ordu Devlet Okulu'nun her ikisi de SP Marg, 12. sınıfta% 97.8 veya% 98 puan aldı. Srivastava, “İyi sonuçlar bekledik, ancak okul beklenmedik bir zevkti” dedi. “Aynı zamanda okulumda öğretmen olan annem beni haberlerle çağırdı. Paha biçilmezdi.

Kutlamalar oynadığında, bazı öğrenciler fotoğraflar için poz verirken, diğerleri öğretmenler çabalarından dolayı tebrik ettiklerinde çiçek çelenklerine batırıldı.

%97.8'e ulaşan Rani Laxmi Bai Anıt Okulu'nun 12. sınıfında bir PCB akışı öğrencisi olan Gauri Singh, bir öğretmen olan babasının sonucunu öğrendiğinde duygular tarafından boğulduğunu söyledi.

RLB Memorial Okulu'nun bir başka öğrencisi Nida Abdin, Sınıf 12'de (PCM Stream)% 97.2'yi güvence altına aldı. Abdin, “Web sitesinde rulo numaramı girdiğimde dua ettim. Mark sayfam ortaya çıkmaz annem neşeyle atladı ve gülümsemeyi bırakamadı.” Dedi.

%97 gol atan GD Goenka Devlet Okulu'nun 12. sınıfındaki beşeri bilimler olan Ananya Shuckla, sıkı çalışması için ödüllendirildiğini hissettiğini söyledi. “%95'in üzerinde ulaşmayı umuyordum, ama beklentilerim beni hevesli hale getirdi. Şimdi tasarım sınavlarına hazırlanıyorum ve moda tasarımcısı olmaya çalışıyorum” dedi.

%96.4'ü güvence altına alan SR Global Okulu'nun 12. sınıfı Kavyanjali Singh Chauhan, “Yüzdemi gördüğümde dünyanın zirvesindeydim. Sonuçları gördükten sonra, ailem ve ben, her Yüce'ye kutsaması için teşekkür etmek için bir tapınak ziyaret ettik.”

Ankerit PS Akademisi'nden her iki öğrencisi olan Gauransh Singh ve Shoa Fatima Ahmad, Sınıf 12'de% 94 veya% 93.4 elde ettiler. Onlar da sonuçlarını gördükten sonra bulut dokuzundaydı.

Amity Uluslararası Okulu'ndan Shaini Guppa ve Vaishnavi Yadav% 12 veya 10 97.4 veya% 98,4 elde etti. Yadav, “Ailemin yüze kulaktan gülümsemesi vardı. Sonuç beklentilerimi aştı. Bugün akademik hayatımın ilk hedefine ulaşılmış gibi hissetti.” Dedi.